Herdewijn

40 jaar vakkennis tot uw dienst

De familie Herdewijn bouwt al sinds 1970 aan haar ijzersterke reputatie als installateur en reparateur van sectionale en alle andere types van poorten, zonweringen, ramen en deuren. Herdewijn kiest steevast de beste kwaliteit van materialen om die met de grootste zorg bij u te installeren. Zo zijn wij exclusieve verdelers van Hörmann-poorten, al 75 jaar de absolute top in Europa.
Bovenop de technische expertise stelt Herdewijn uw tevredenheid centraal door een flexibele klantenservice. Onze vakkennis staat altijd ten dienste van uw verlangens. Ons toegewijd team staat garant voor een snelle en correcte uitvoering van alle werken of herstellingen tegen de juiste prijs.

De beste materialen, de beste afwerking

“Na ons moet enkel nog de schilder komen”, is het motto bij Herdewijn. Installaties, vervangingen en herstellingen gebeuren met materialen van de beste kwaliteit en van merken die jaren na de introductie van hun producten gegarandeerd nog altijd onderdelen ter beschikking hebben. Herdewijn staat borg voor een herstelling binnen de 24 uur, een garantie op maximaal comfort.

Renovatie is onze specialisatie

Maatwerk is het beste bewijs van onze kennis van zaken. Herdewijn maakt het verschil bij uw renovatie door pasklare oplossingen voor te stellen die aangepast zijn aan elke gegeven situatie. Wij stellen de meest geschikte materialen voor en voeren ook de vereiste structurele aanpassingswerken uit: wij plaatsen dorpels, steken steunbalken, breken hindernissen uit of bouwen elementen op…

100% duidelijk, 100% uw keuze

Elke offerte bevat aparte prijsopgaven voor elk onderdeel van de uit te voeren werken: motor, toebehoren, elektriciteitswerken, afwerking, verbouwingen… Met kennis van zaken beslist u zo in alle vrijheid om alle zorgen van a tot z aan Herdewijn over te laten, dan wel om sommige onderdelen zelf uit te voeren of uit te besteden.
Onze dienstverlening is volledig, maar de keuze is aan u.